Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, in maxim doua zile lucratoare sau prin Posta Romana in maxim patru zile lucratoare de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. SC SERTIMA SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor, in maximum 24 de ore. Expedierea produselor se face in maxim o zi lucratoare. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarea zi lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00. La solicitarea expresa a CLIENTULUI, pentru livrarile efectuate prin Fan Courier in zilele de vineri se poate solicita livrarea comenzii in ziua de sambata imediat urmatoare. SC SERTIMA SRL nu va fi raspunzatoare pentru nelivrarea de catre Fan Courier in ziua de sambata imediat urmatoare, chiar daca acest lucru s-a mentionat pe documentele de livrare. Cu exceptia situatiei prezentate mai sus, sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 250,00 RON
  • 23,00 RON pentru comenzile sub 250,00 RON (pret valabil cu livrare prin Fan Courier, in raza de acoperire a acestuia).

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC SERTIMA SRL si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.kitcenter.ro.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC SERTIMA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC SERTIMA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC SERTIMA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC SERTIMA SRL de la acest client.